Hirdetés

Így készíthetünk fotókat bébi Yodával a nappalinkban



|

A Google újabb kiterjesztett valóságra építő 3D modellt tett elérhetővé, ezúttal a The Mandalorian sorozat közkedvelt szereplőjével.

Hirdetés

A Google tavaly óta dolgozik azon, hogy a kereséseit kiterjesztett valóságban használható 3D modellekkel dobja föl. Mostanra többek között rengeteg állatot, valamint anatómiához és biológiához kapcsolódó modellt csodálhatunk meg AR-ben - legutóbb a cég például dinoszauruszokkal bővítette a repertoárját. A héten lezárult a The Mandalorian sorozat második évada, ebből az alkalomból a sorozat közönségkedvenc szereplőjét, bébi Yodát is elkészítette a cég.

Ha tehát beírjuk a Google keresőjébe, hogy bébi Yoda vagy Grogu (egy korábbi részben ugyanis kiderült, hogy ez a zöld apróság igazi neve), akkor felkínálkozik egy opció, hogy telefonunk vagy táblagépünk kameráján keresztül a házunkba varázsoljuk a kis lényt.

Hirdetés

Persze sok mindenre ne számítsunk tőle, azon kívül, hogy álldogál és nézelődik, de ez pont elég arra, hogy fotókat készíthessünk vele.

A funkciókat csak a Google böngészőkön érjük el, tehát bár iOS-es eszközökön Safariban is megjelenik a lehetőség, a modellre kattintva a Google Chrome App Store oldala nyílik meg.

Nem ez lesz egyébként az utolsó alkalom, amikor a The Mandalorian szereplőit a házunkban fogadhatjuk, ugyanis a Google és a Disney partnerségének köszönhetően készül egy kaland, melyben magunk is fejvadásznak állhatunk, és a sorozat főszereplőjét követhetjük egy küldetésre - természetesen ugyanígy AR-en keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.