Hirdetés

Így készült az egyik legmenőbb egyedi cyberpunk PC



|

A NerdForge csapata különleges gaming masinát épített.

Hirdetés

Egyértelműen hatással volt ennek az egyedi PC-nek a megépítésére a Cyberpunk 2077 és a Blade Runner univerzuma is, a végeredmény pedig tényleg lélegzetelállító. A koncepciót a NerdForge tagja, Martina alkotta meg, és egyébként nem is saját magának, hanem a YouTube-csapat Linus Tech Tips részére tervezte.

A számítógépet nem csupán a neonfények és a színes elemek teszik különlegessé, hanem az a dizájn, aminek köszönhetően egész utcák és épületek alapján modellezték a gépházat. 

Hirdetés

Martina és a NerdForge persze a csúcskategóriás hardverekről sem feledkezett meg, a PC kapott egy Nvidia RTX 3090 GPU-t, a hűtésről pedig egy neonokkal díszített AIO vízhűtéses egység gondoskodik. A gép összerakása nagyjából 600 órát vett igénybe, az alábbi videón megnézhetitek, hogy haladtak az egyes folyamatokkal.

Természetesen a Linus Tech Tips is készített a különleges PC-ről videót.

Az egyedi masinát egyébként az LTX Expo rendezvényen aukcióra fogják bocsájtani, a bevételt pedig teljes egészében jótékony célra ajánlják fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.