Hirdetés

Így készült az LG V30 háttérképe



|

Az LG nagy gondot fordított az új zászlóshajójának hátterére.

Hirdetés

Van, aki azonnal lecseréli az új okostelefonja háttérképét, van aki pedig beéri a gyáriakkal, és nem foglalkozik különösebben azzal, hogy milyenek a képek. Azonban szerencsére egyre több gyártó fordít komoly gondot az alapértelmezett hátterek elkészítésére. 

Hirdetés

Az LG házon belüli dizájncsapata rengeteget dolgozott a G6 háttereivel, illetve így volt ez a közelgő LG V30-nál is. Ezek a hátterek jelennek majd meg persze a marketing- és reklámanyagokban is. 

Az LG már a G6-nál megmutatta, hogyan készült a háttér, és most azt is láthatjuk, miként készült a V30 háttérképe. 

Nagy meglepetésre a munkamenet majdnem teljesen analóg, ami azért is érdekes, mert a végeredmény olyan, mint egy alkotás a Photoshopban. A végeredmény persze ettől még látványos. 

A videóban számos színkombinációt láthatunk, vagyis bármelyik verzióhoz megtaláljuk majd a megfelelőt. A videót egyébként 2:1-es képarány mellett vették fel, ami közvetlen utalás arra, hogy a G6 után a V30 is ilyen arányú panelt kap. 

Az LG V30 augusztus 31-én, egy nappal a berlini IFA startja előtt mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.