Hirdetés

Így koppintja az iPhone 14 Pro szenzorszigetét a Realme új telefonja



|

Kiszivárgott animáció mutatja meg, miként másolja az első androidos gyártó az Apple aktuális újdonságát.

Hirdetés

A tavaly megjelent iPhone 14 sorozattal az Apple feltűnően hanyagolta az alapmodelleket, és szinte minden új funkciót a drágább Pro kiadásokba pakolt, köztük a leglátványosabb extrával, a belógó "notchot" leváltó, szoftveresen felturbózott szenzorszigettel.

A Dynamic Islandnek hívott felület alkalmazkodik az éppen futó tevékenységekhez, így például az Apple Pay-jel fizetve kontrollpontot képez az arcazonosítási folyamat ellenőrzésére, a hangfelvételek készítése során pedig azt mutatja, hogy hány másodpercnél járunk. Az androidos Google Play Áruházban hamar felbukkantak a funkciót utánzó appok, most pedig az első olyan készülék is közeleg, amely lemásolja az Apple ötletét.

Hirdetés

A Realme alelnöke, Madhav Seth ugyanis nemrég a Twitteren posztolt, majd gyorsan törölt egy bejegyzést, amely a gyártó megjelenés előtt álló C-szériás mobiltelefonját ábrázolja, rajta egy kísértetiesen Dynamic Island-szerű szenzorszigettel. Az internet természetesen megőrizte a bejegyzést, a közismert szivárogtató OnLeaks azonban később egy animációt is közölt az attrakcióról:

A GIF alapján a Realme megoldása ugyanúgy képes változtatni a formáját, mint az almás eredeti, ám az egyelőre nem tiszta, hogy pontosan milyen funkciói lesznek. Az eddig kiszivárgott képek mindegyikén a SuperVOOC gyorstöltéshez asszisztál a felület, így ezt az üzemmódot már biztosra vehetjük.

Cikkünk írásakor még nem tudni, hogy mikor érkezik a telefon, azt viszont érdemes megjegyezni, hogy a Realme a BBK Electronics nevű konszern része, melynek szárnyai alá tartozik az Oppo, a Vivo és a OnePlus is, így elképzelhető, hogy a jövőben egy egész seregnyi Dynamic Island-klónnal szerelt mobilt kapunk, ha jól fogadja a közönség a C szériát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.