Hirdetés

Így korlátozható egyszerűen a játékbéli költés



|

Nem csak a pénzköltést, hanem a játékkal eltöltött időt is limitálhatják a szülők.

Hirdetés

Nemrég a Good Gamer összeszedte, milyen egyedi tulajdonságok alapján érdemes karácsonyra konzolt választani a családnak, vagy épp kifejezetten a gyermeknek, most viszont egy újabb cikkel jelentkeztek, melyben a parental control, vagyis a szülői szabályozás témakörét boncolgatták.

Hirdetés

Számos mód létezik arra, hogy a szülő előre be tudja állítani, milyen játékokkal és mennyit játszhasson a lurkó, illetve milyen formában férhessen hozzá apu és anyu bankkártyájához, vagyis mennyire legyenek számára limitálva a különféle játékbéli költések.

Hallottunk már nem egy történetet arról, hogy kisebb vagyont sikerült eltapsolni úgy, hogy nem volt megfelelően korlátozva a monetizációk kezelése, már csak ezért is érdemes alaposan átolvasni a Good Gamer cikkét, melyben nem csak útmutatót találtok, hanem három rövid magyarázó videó külön-külön is elmagyarázza, mi a teendő Xboxon, PlayStationön, vagy épp Nintendo Switchen.

A Good Gamer kezdeményezés Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából jött létre. A projekt születéséről és célkitűzéseiről itt olvashattok részletesebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.