Hirdetés

Így küldhetsz még több szeretetet ismerőseidnek a Facebookon



|

Ha úgy érzed, a piros szív nem fejezi ki eléggé, mennyire tetszik egy üzenet a Messengerben, lecserélheted a sokkal kifejezőbb lilára.

Hirdetés

Áprilisban két új reakciót vezetett be a Facebook, amiből legalább az egyikkel, a posztoknál használható, szívet ölelgetőssel biztosan találkoztatok. A másik, a lila szív a Messengerbe került be, de egy kicsit bonyolultabb előhozni, és nem is ajánlgatja a rendszer. Gondoltuk, segítünk, ha eddig nem lett volna meg.

Hirdetés

Annyit kell tenni, hogy a mobilos Messenger alkalmazásban vagy asztalon, böngészőből (a külön asztali appból nem működik az átállítás, de utána az új változat abban is használható) hosszan nyomunk egy üzenetre, majd ha előjöttek a reakciógombok, ugyancsak hosszan nyomunk a szívre. Ekkor megjelenik az üzenet arról, hogy miért jobb a lila szív, és a "Megváltoztatott szív használata" gomb megnyomásával hagyhatjuk jóvá a változtatást.

Ha érzitek már, hogy jobb lett ettől az életetek, terjesszétek az igét, hadd áradjon máshol is a több szeretet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.