Hirdetés

Így landol a SpaceX rakétája egy kerti medencében



|

Ehhez a mutatványhoz persze az Apple ARKit segítsége is kellett.

Hirdetés

Bár a Tesla Model 3-ra még várni kell, az Apple ARKitjének hála volt, aki már vezette virtuálisan, a kiterjesztett valóságban. Az elmúlt napokban folyamatosan kerültek elő a jobbnál jobb felhasználási módok és ötletek a kiterjesztett valóságra építő okostelefonos appokhoz. 

Hirdetés

Mindezek fényében talán nem meglepő, hogy a platform képességeit kiaknázva valaki a SpaceX Falcon 9-es rakétájával szállt le (persze csak virtuálisan) a saját kerti medencéjében. A drónplatform tehát ezúttal nem a tengeren, hanem a kert hátuljában lebegett. 

Az eredmény igen meggyőző, elvégre a hangok és az árnyékok is tovább erősítik az összképet. 

A jelek szerint nagyon felkapottak lettek ezek az arkites demók, és könnyen lehet, hogy nagyon népszerű lesz az Apple-féle kiterjesztett valóság a következő években. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.