Hirdetés

Így lehet a legolcsóbban legális Windows 10-ed



|

A Windows 10 és az Office vagy legális, de nagyon drága, vagy valamilyen kalózmásolat. Tényleg csak ez a két út létezik? Dehogy: mutatjuk a módszert, amivel minden eddiginél olcsóbban vásárolhatsz.

Hirdetés

Bizony, még mindig jó sokan vannak, akik valamiért nem frissítették a számítógépük operációs rendszerét Windows 7-ről (vagy más régebbi Windows verziókról), és olyanok is akadnak, akik valamilyen kalózverziót használnak a Windows 10-ből, ami ebben a formában sok mindennek nevezhető, de megbízhatónak nem. Ilyenkor az ok legtöbbször az, hogy egy új Windows 10 nagyon drága - pedig ez egyáltalán nem igaz, mutatunk egy olyan webáruházat, ahol legális Microsoft szoftvereket lehet beszerezni minden más lehetőségnél olcsóbban.

Hirdetés

A Keysworlds a nyár legnagyobb leárazását indította el, melynek keretében a Windows 10 az Emfd35 kuponkóddal már 9,09 euróért kapható az egyébként is alacsony 13,99 helyett! Kedvezményes továbbá az Office szoftvercsomag több változata is, köztük az Office 2019 Pro, és az Office 2019 Home. A kód beváltásával az alábbi árak lesznek érvényesek:

Az Office 2019-es szoftverekre 40% kedvezmény érvényes, amennyiben az Emfd40 kuponkódot váltjátok be a kosárnál.

További szoftverek kaphatók 35% kedvezménnyel, az Emfd35 kód használatával!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.