Hirdetés

Így lett dupla kijelzős az LG G8X ThinQ



|

Egyelőre másképp képzeli el az összehajtható mobilokat az LG: a G8X ThinQ egy dupla kijelzős készülékké alakítható a külső tokjával.

Hirdetés

Miközben a Samsung ezúttal tényleg piacra a dobta az összehajtható okostelefonját, addig az LG nagyon óvatosan közelíti meg ezt a kategóriát, és más elképzeléssel kínál valami hasonlót. Igazából hagyományosan közelít a témához a vállalat, amire a bizonyítékot az új G8X ThinQ jelenti. Ez bizonyos tekintetben jobb, bizonyos értelemben rosszabb, mint az eredeti G8 ThinQ, azonban egyértelműen a V50 ThinQ 5G útját követi. 

Hirdetés

A G8X ThinQ ugyanis egy kiegészítő segítségével kínál egy második kijelzőt, ami ezúttal pixelre pontosan ugyanolyan, mint az okostelefoné. Ráadásul kívülre jutott egy 2,1 hüvelykes monokróm OLED-kijelző, amit mutatja bezárt állapotban az értesítéseket és az időt. 

Mindkét kijelző 6,4 hüvelykes, full HD+ felbontású OLED, 2340 x 1080 képponttal és HDR10-támogatással. A vízcsepp alakú bevágás a tok képernyőjén is megvan. Maga a G8X ThinQ pedig Snapdragon 855 chipet rejt, 6 GB RAM-mal és bővíthető 128 GB tárhellyel. Az akku ezúttal nagyobb, 4000 mAh-s lett, és a gyorstöltést is támogatja. 

A fő kamera 12 megapixeles, f/1.8-as rekeszértékkel dolgozik, míg a második szenzor 13 megapixeles, ultraszéles képeket készít. Sajnos telefotós kamera megint nincs. Jó hír viszont a 32-bites quad-DAC megléte, a hangzást pedig a Meridian csiszolta, a Dolby DTS:X 3D-térhangzás is támogatott. 

Sajnos az árról és elérhetőségről még nem beszélt az LG. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.