Hirdetés

Így listázd a gépedre telepített összes programot



|

A Geek Uninstaller nem csak a PC-re telepített alkalmazások listázására alkalmas, de a programok törlésében is segít.

Hirdetés

Bárkivel megeshet, hogy egyszer csak arra eszmél: annyi programot telepített a windowsos PC-jére, hogy már nem is emlékszik mindegyikre. A Windowsra installált alkalmazások listába gyűjtése több okból is hasznos lehet. 

Hirdetés

Egyik oldalról segíthet újra hadrendbe állítani a PC-t, ha a Windows lenullázása, újratelepítése mellett döntünk. Ennek hála ugyanis tudjuk majd, hogy mit akarunk visszatelepíteni. Új PC beállításánál is hasonló lehet a helyzet, illetve a lista sokat segíthet akkor is, ha helyet szabadítanánk fel a meglévő gépen a szükségtelen szoftverek törlésével.

A megunt programok eltávolításában az egyik legjobb és leghatékonyabb segítség a Geek Uninstaller, ami nem elég, hogy ingyenes, még hordozható is. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges telepíteni, és külön plusz pont, hogy a hátramaradó elemeket is eltakarítja a szoftverek után. Képes a meghibásodott alkalmazások kényszerített törlésére is, és persze generál nekünk egy listát a telepített programokról. 

A Geek Uninstaller letöltése és a kicsomagolása után azonnal futtatható egy EXE fájl segítségével. Az installált programok listája a főképernyőn jelenik meg, ez HTML-be is exportálható a [File] menüből. Az elmentett HTML fájlt utána az alapértelmezett böngészőben is meg tudjuk nyitni, és tartalmazza a programok méreteit, valamint a telepítések dátumait is. 

A segédprogram alkalmas a Windows Store-ból telepített appok listázására is. Ehhez a [View > Windows Store Apps] menüpontba kell ellátogatnunk. Ez a lista is menthető természetesen HTML fájl formájában. 

Amennyiben pedig döntöttünk a programok sorsáról, akkor a megunt elemeket azonnal likvidálhatjuk a Geek Uninstaller segítségével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.