Hirdetés

Így működik a hajnyíró robot, ami kiválthatja a fodrászokat



|

Egy népszerű YouTuber építette meg a hajnyíró robotot, mivel a járványhelyzet alatt nem tudott elmenni fodrászhoz...

Hirdetés

Shane Wighton a népszerű youtuberek közé tartozik, és sok más társához hasonlóan őt is eléggé komolyan érintette a világjárvány és a karanténhelyzet. Nem tudott például fodrászhoz menni, ezért kitalálta, hogy készít egy robotot, amivel otthon is le tudja vágni a haját. Ez már csak azért is praktikus, mert hasznát veheti akkor is, ha később ismét fokozódna a járványhelyzet, és addigra nem akarna megtanulni bánni a hajnyíróval és az ollóval. 

Hirdetés

Az általa megépített robot folyamatosan vizsgálja a hajhosszt, és annak megfelelően alakítja a frizurát. Az illető egyébként egy Stuff Made Here nevű csatornával nagyon sikeres a videomegosztón, és itt a robot építését is megmutatta. Nagy munka volt összerakni, még nagyobb merészség kipróbálni, hiszen ollókkal dolgozik. 

Végül aztán az éles próbát sérülések nélkül úszta meg Wighton, a gép működött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.