Hirdetés

Így mutasd meg a Google Térképen, hogy hol vagy



|

Könnyedén megoszthatjuk a pillanatnyi helyzetünket az ismerősökkel, hála a Google Térkép egyik funkciójának.

Hirdetés

A Google Térkép az egyik legkiválóbb választás, ha mobilos navigációra kerül a sor. Amikor valakivel találkozunk, akkor azonban nem kell körülírnunk a választott helyszínt. Meg is oszthatjuk az illetővel az aktuális helyzetünket, közvetlenül az alkalmazásból. Ennek hála úgy láthatják a helyzetünket, hogy nem kell szöveges üzenetekkel bajlódnunk, pláne vezetés közben. 

Hirdetés

A helyzetmegosztás egy ideje már elérhető a Google Térképben. Az appot elindítva a bal oldali hamburgermenü-gombra kell nyomnunk, majd a felugró panelen a [Helyzetmegosztást] választanunk. 

Az aktuális helyzetünket megoszthatjuk az ismerőseinkkel akár megadott hosszúságú órákon át, akár tartósan (ezt persze később visszavonhatjuk). 

Az időtartam beállítása után válasszuk ki a kívánt névjegyeket, de szükség szerint az üzenetküldő appokon keresztül is továbbíthatjuk az adatokat. Ha nincs fent valaki a Google-névjegyeink között, akkor hivatkozás formájában oszthatjuk meg az élő helyzetünket vele. 

A jobb felső menü beállításaiban természetesen bármikor leállíthatjuk a helyzetünk megosztását, és kezelhetjük az eddig összeállt listánkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.