Hirdetés

Így mutatnak majd egymás mellett az iPhone 16 széria tagjai



|

Négy fizikai modell is szerepel a következő generációs iPhone-okat érintő legújabb szivárgásban.

Hirdetés

Egy új telefon megjelenésekor a tokgyártók már rendelhető termékekkel várják a rajtot, hiszen nagyon kellemetlen lenne, ha a premier után még hetekig tartana, míg piacra kerülnek az első ilyen kiegészítők. A felkészülést a méretek ismerete teszi lehetővé, amelyek alapján a gyártók úgynevezett dummy modellekkel, vagyis a készülékek formáját pontosan utánzó fizikai másolatokkal állnak elő.

Ezek a dummyk aztán gyakran szerepelnek a különböző szivárogtatásokban is, hiszen látványosan megmutatják, mire is számíthatunk az érkező okostelefonok dizájnját illetően. A forgatókönyv a várhatóan ősszel rajtoló iPhone 16 modellcsalád esetében is így zajlik, amelyről legutóbb néhány napja került elő két ilyen modell, most pedig négy további dummy is felbukkant a világhálón.

Hirdetés

Az aktuális szivárgás alanyait Sonny Dickson szállította az X felületén, ahol így egymás mellett láthatjuk az iPhone 16, az iPhone 16 Plus, az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max fizikai modelljeit. Ezek teljesen egybevágnak a korábbi dummykkal és pletykákkal, vagyis nincs rajtuk olyan részlet, amit eddig ne ismertünk volna.

Ha viszont lemaradtál volna, tömören összegezzük a lényeget. Az eddigi szivárgások alapján az iPhone 16 Pro és Pro Max nem 6,1 és 6,7, hanem 6,3 és 6,9 hüvelykes kijelzővel érkeznek majd, míg az alapmodellek megmaradnak a régi formátumnál, ami azt eredményezi, hogy az új generációban nem lesz két egyforma nagyságú készülék, ezt pedig az egymás mellé helyezett dummyk is tükrözik.

A másik gyakran emlegetett változtatás a Pro-modellekre érkező Capture, vagyis felvétel-gomb, amivel a kamerás funkciókat kezelhetjük majd, és amely a gesztusokat (pl. suhintás) is érzékelni fogja. Az aktuális dummykon ez is ott virít, ahogy az iPhone 16 és a 16 Plus kapcsán pletykált vertikális kamerasziget is visszaköszön. Ez utóbbi a 2017-es iPhone X dizájnját idézi meg, azzal ellentétben viszont a LED-vaku itt nem a lencsék között, hanem a készülék hátlapjába építve kapott helyett.

Az ilyen modelleknél persze mindig érdemes kihangsúlyozni, hogy nem feltétlenül bizonyítják a pletykák hitelességét, hiszen könnyedén előfordulhat, hogy éppen azok alapján készítették őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.