Hirdetés

Így néz ki a Galaxy S8 átlátszó hátlappal



|

A JerryRigEverything csatorna újabb érdekességgel állt elő: átlátszóvá tette a Samsung Galaxy S8 hátlapját.

Hirdetés

Az elmúlt év során rohamtempóban emelkedett a JerryRigEverything YouTube-csatorna népszerűsége. Nem véletlenül: bár a hétköznapok során valószínűleg senki nem teszi ki ilyen komoly kínzásnak az okostelefonját, az itt fellelhető videókból kiderült, hogy a csúcsmodellek mennyire bírják jól a kulcsokat, késeket, a hőt, azt, ha valaki megpróbálná kettétörni azokat, illetve bármi hasonlóan extrém behatást. A felhasználók pedig kedvelik az ilyen videókat. 

Hirdetés

Zack Nelson, a csatorna tulajdonosa ezúttal is egy meghökkentő videóval állt elő. Ebben egy átlátszó hátlapos Samsung Galaxy S8-at kreált. 

Hogyan? A készülék megbontása után addig kísérletezett, míg rá nem jött, hogyan tudja eltávolítani azt a nanobevonatú filmréteget a készülék hátlapjának a belsejéről, amely az eszköz tetszetős színét adja. 

A próbák után sikerült a színes réteget teljesen eltávolítania, majd az átlátszó hátlapot visszaoperálta a készülékre. Ezután kapott egy Galaxy S8-at, amelynek a hátulja átlátszó, tehát az akku és a chipek mind szem előtt vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.