Hirdetés

Így néz ki a Huawei Mate 10?



|

Renderelt fotók és videó kerültek elő a Huawei következő csúcskészülékéről.

Hirdetés

Sokat foglalkoztunk már a Huawei Mate 10-zel, amelyről mostanában a Huawei is közzétesz néhány kedvcsinálót. Az október 16-án bemutatkozó zászlóshajó nem csak a dupla kamerája és a közel keret nélküli kijelzője miatt ígérkezik a mezőny egyik legjobbjának, hanem a Kirin 970-es csúcslapka miatt is. 

Hirdetés

A Huawei házon belüli fejlesztésű chipje 10 nm-es technológiával készül, a nyolcmagos processzor akár 2,8 GHz-es órajelen is ketyeghet. A Mali-G71 MP8 GPU-t 1866 MHz-en működő LPDDR4-es RAM kíséri majd, az NPU-nak hála pedig speciális AI-képességei is lesznek a lapkának. 

A dupla kamera konfigurációja nem változik, ezúttal is a Leica segít az RGB és a monokróm szenzorokkal. 

Az OnLeaks és a Compareraja munkájának hála pedig előkerültek a készülékről a renderelt képek és egy videó is. Ezek alapján a home gomb marad az előlapon, értelemszerűen ebben lesz az ujjlenyomat-olvasó is. A képernyő 5,9 hüvelykes lesz, és szerencsére marad a jackcsatlakozó az USB-C mellett. A készülékbe 6 GB RAM és 64 GB tárhely kerülhet. 

A Huawei Mate 10-zel a gyártó még közelebb kerülhet a céljához, vagyis ahhoz, hogy megelőzze az Apple-t (ez már sikerült is a cégnek), majd idővel a Samsungot is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.