Hirdetés

Így néz ki a Huawei Mate 30 Pro négy különleges hátlapi kamerája



|

Ezúttal egy hivatalos promóciós anyag szivárgott ki a csúcsmobilról, ami elöl és hátul is megmutatja a Mate 30 Pro érdekességeit.

Hirdetés

Kiszivárgott egy promóciós képanyag a Huawei Mate 30 Pro csúcskészülékről, amelyen a képernyőbe belógó szenzorsáv, valamint a hátlapi, kör alakú kamerasziget is látható. Ez utóbbiba egyenesen négy szenzort tesz a gyártó. 

Hirdetés

A LED-es vaku ezúttal oldalra költözik, a kamerák tekintetben pedig egyesen két 40 megapixeles szenzort alkalmazhat a Huawei. Ezek az elsődleges és az ultraszéles kamerát szolgálnák ki. A harmadik kamera a telefotós, 5x-ös optikai zoomra képes lehet, a negyedik pedig egy 3D-s ToF szenzor. 

A vezetékes gyorstöltés elvileg marad 40 wattos (ami még így is az egyik leggyorsabb a piacon), a vezeték nélküli gyorstöltés 15 wattosról 27 wattosra fejlődik, a Huawei az eddigi leggyorsabb vezeték nélküli töltővel rukkolhat elő. 

Nyílt titok, hogy a Mate 30 Pro az új, Kirin 990-es lapkával érkezik, a Leica ezúttal is besegített a kameratervezésbe, a Mate 30 széria pedig hivatalosan szeptember 6-án mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.