Hirdetés

Így néz ki a Huawei P20 Pro belülről



|

Az iFixit szerint valójában mindhárom hátsó kamera rendelkezik optikai képstabilizálással, de magát a készüléket nehézkes javítani.

Hirdetés

A Huawei P20 Pro egy nagyszerű okostelefon, többek között a hátlapi tripla kamerájának köszönhetően. A 40 megapixeles RGB szenzort egy 20 megapixeles monokróm érzékelő és egy 8 megapixeles telefotós kamera egészítik ki. Az iFixit most darabokra kapta a Huawei zászlóshajóját, és arra a következtetésre jutott, hogy mindhárom kamera rendelkezik optikai képstabilizálással. 

Hirdetés

Mindez azért érdekes, mert a Huawei szerint hivatalosan csak a 8 megapixeles kamera tud ilyet, a másik két szenzornál mesterséges intelligencia-alapú (NPU támogatta) képstabilizálással van dolgunk.

Az iFixit szerint mindenesetre a hardver lehetővé teszi az optikai képstabilizálást is. Az NPU pedig nem csak a stabilitást fokozza, hanem kezeli a prediktív fókuszt, a szűrőket és a bokeh effektet, valamint az automatikus beállításokat 19 eltérő módhoz. 

A csapat szakemberei szerint kijelzőt cserélni elég nehéz a két réteg ragasztó miatt, ezért a Huawei P20 Pro 4 pontot kapott a 10-ből a javíthatósági skálán. Az üveg elő- és hátlap miatt bármilyen szerelés kockázatos, és az akkut kivenni is nehéz. Az alkatrészek viszont modulárisak, vagyis függetlenül cserélhetőek, ha valami baj történne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.