Hirdetés

Így néz ki a megújult YouTube Androidon



|

Átalakult a YouTube app kezelőfelülete, amelyet könnyebb lesz nyomkodni.

Hirdetés

Új külsőt öltött magára a Google YouTube szolgáltatása, legalábbis Androidon. Az app legújabb frissítése már ma letölthetővé vált (több hullámban érkezik), és továbbfejlesztett kezelőfelületet kínál a robotos eszközökön. 

Hirdetés

A fejlesztők állítása szerint az új verzióban könnyebben tudunk navigálni, egyszerűbb használni a menüket a megváltoztatott elrendezés miatt. 

A navigációs fülek új helyre kerültek, és könnyebb azokat elérni hüvelykujjal is, ha egy kézben fogjuk az okostelefont. 

A könyvtár és a fiók teljesen külön menükbe kerültek, ez utóbbi ráadásul felülre, vagyis könnyebb mindkettőt megtalálni. Az alsó navigációs fülek minden egyes oldalon láthatóak maradnak, és az app arra is emlékszik, hogy melyiken hol voltunk legutóbb. 

Az új dizájn iOS-en már elérhető, Androidon pedig elméletileg mindenki hamarosan megkapja. Mivel a frissítés több hullámban érkezik, ezért időbe telhet, mire mindenkinél felbukkan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.