Hirdetés

Így néz ki a nebulakék OnePlus 7 Pro



|

Kiszivárgott, hogy milyen lesz a nebulakék és a tükörszürke OnePlus 7 Pro csúcsmobil.

Hirdetés

A OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro okostelefonokról mostanra szinte mindent tudunk, a Wired pedig már ki is próbálhatta a csúcsmobilok kameráit. Nem sokkal ezután a hivatalos, renderelt képek is kiszivárogtak, így a végleges dizájn is megcsodálható. 

Hirdetés

Először a WinFuture közölte a képeket, majd Ishan Agarwal logó nélküli verzióban is közzétette azokat. A látottak minden eddigi pletykát megerősítettek. 

A OnePlus 7 Pro a szó-beszédeknek megfelelően tripla hátlapi kamerát kap, vertikális elrendezésben, kéttónusú LED-es vakuval. A fő szenzor 48 megapixeles lesz, f/1.6-os rekeszértékkel dolgozik, így sötétben sem vall kudarcot. Elektronikus és optikai képstabilizálás egyaránt lesz. 

Mindezt egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 8 megapixeles, 3x-os optikai zoomra képes telefotós lencse egészítik majd ki, amit a OnePlus már meg is erősített. 

A hátlap persze üveg lesz, és mint kiderült, ezúttal nebulakék és tükörszürke verziókat kapunk. Jöhet még extraként egy barna árnyalat is, de nem tudni, hogy mikor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.