Hirdetés

Így néz ki a OnePlus 7



|

Egy tokgyártónak hála minden szögből látható a OnePlus következő csúcsmobilja, amely tényleg felugró szelfikamerára vált.

Hirdetés

Valamikor a jövő hónapban debütálhat a OnePlus 7, így aztán nem meglepő, hogy a Slashleaks partnere előállt a véglegesnek tűnő modellt ábrázoló renderelt képekkel. Ezeket most egy tokgyártónak köszönhetjük. 

Hirdetés

Ezúttal is marad az üveg hátlap, azonban nagy változtatásokra számíthatunk. A OnePlus 7 tripla kamerát kínál majd a hátlapon. Az elsődleges szenzor 48 megapixeles lehet, amit egy ultraszéles lencse egészít ki. A harmadiktól mindenki azt várná, hogy telefotós legyen, de a OnePlus állítólag spórol, így csak mélységérzékelős szenzort kapunk. 

Az előlapon ezúttal semmilyen bevágás nem lesz, a képernyő közel kávamentes kialakítást kap, belógások nélkül. Persze a szelfikamerát azért a OnePlus sem tudja még a képernyő mögé rejteni. A gyakorlatban a helyzetet egy felugró előlapi kamerával oldották meg. A felső hangszórót pedig a káva legszélére helyezték. A 6,5 hüvelykes képernyő így az előlap 95 százalékát boríthatja. 

A tippek szerint Snapdragon 855 lapkára számíthatunk a motorháztető alatt, 8/12 GB RAM-mal és 256/512 GB tárhellyel. Az akku 4000 mAh-s és Warp Charge-képes lehet, jackcsatlakozót és vezeték nélküli töltést most sem kapunk. A tapasztalatok alapján május közepén mutatkozik be a OnePlus 7, a forgalmazása egy héttel később kezdődhet. A várakozások szerint az árat megint emelik majd egy picit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.