Hirdetés

Így néz ki a Samsung Galaxy Fold Trónok harca-kiadásban



|

A Caviar alkotta meg a nagyon különleges kiadású összehajtható mobilt, ami természetesen egy vagyonba kerül.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold összehajtható mobil önmagában is méregdrága és nagyon különleges. Lehet ezt még fokozni? Igen. Az orosz Caviar rendre olyan különleges verziós mobilokkal áll elő, amelyeket aranyba borít, és luxusügyfeleknek kínál, erősen prémium áron. 

Hirdetés

A Caviar ezúttal a Trónok harca tévésorozatból és a The Winds of Winterből merített, és az ezekből ismert motívumokkal dobta fel a Samsung Galaxy Foldot. 

Természetesen a külső paneleket arannyal burkolták, ráadásul a hét ház miatt hét eltérő modell van, egyedi dizájnnal. A forgalmazás akkor indul, amikor a Samsung Galaxy Fold hivatalosan is visszatér a piacra. 

Mivel nem mindenki rajong a Trónok harcáért, ezért akad szénszálas és bőr verziós modell, valamint olyan, amin még több arany van. A Trónok harca-kiadású változat az orosz piacon több mint 2 250 000 forintba kerül, más célország esetén még drágább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.