Hirdetés

Így néz ki az 5-kamerás Nokia 9 PureView



|

Előkerültek a renderelt képek az új Nokia zászlóshajóról, amelynek a hátlapjára már 5 kamera kerül.

Hirdetés

Lassan a végéhez közeledik a 2018. őszi mobildömping, innentől kezdve pedig egyre többen figyelnek a 2019 elején érkező modellekre. A HMD Global is készül némi meglepetéssel, a Nokia név a prémium kategóriában is villanthat a jövő év elején. 

Hirdetés

A jelenlegi hírek szerint a Nokia 9 PureView okoz majd meglepetést, amelynek a hátlapjára már egyenesen 5 kamera kerül. A 91mobiles és Steve H. jóvoltából előkerültek a renderelt képek és egy videó is az új modellről. Ezek elvileg a gyártási dizájnra építenek, vagyis betekintést nyújtanak abba, hogy mire számíthatunk. 

A Nokia 9 PureView a jelek szerint nem lógat szenzorsávot a képernyőbe. A 18:9-es képernyő 5,9 hüvelykes, QHD-s lehet, a készülék pedig 155 x 75 x 7,9 milliméteres. Elvileg a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkájára számíthatunk, ami jövő tavasszal egyes körökben már elavultnak számíthat. Sajnos jackcsatlakozó sem lesz a készüléken. 

A hátlap egyébként nagyon furcsa hatást kelt majd, az 5 kamera mellett ugyanis a LED-es vakunak és a szenzoroknak is jutott hely, így a dizájn igen futurisztikus. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.