Hirdetés

Így néz ki az iPhone SE 2



|

Vázlat és videó is van az Apple következő, meglehetősen kompakt okostelefonjáról.

Hirdetés

Régóta hallunk pletykákat az iPhone SE 2-ről, most pedig több olyan kép és videó is előkerült, amelyek ennek a tényleges érkezésére utalnak. A legolcsóbb iPhone utódjáról vázlatok és videó is vannak. A képek bal oldalán az iPhone SE, a jobb oldalán az állítólagos iPhone SE 2 látható, a kijelzőjébe belógó szenzorsávval. A home gomb hiánya arra utal, hogy itt is Face ID-val lesz dolgunk. A jackcsatlakozó is hiányzik a rajzokról. 

Hirdetés

A vázlatok tökéletesen passzolnak egy videóhoz, ami a kínai Weibóról származik, és állítólag az iPhone SE 2-ről készült. Mivel ezúttal is a legolcsóbb iPhone-ról lesz szó, ezért logikus, hogy a dizájn marad a régi, apró módosításokkal. A kijelző 4,2 hüvelykesre nő, alatta pedig a 2016-os A10 Fusion lapkakészlet kaphat helyet. 

Az Apple idén szeptemberben három új iPhone-t mutathat be: elvileg mind az iPhone X mintájára készül, közel keret nélküli kijelzővel, TrueDepth kamerával és Face ID-val. Az iPhone XS 5,8, az iPhone XS Plus 6,5, míg az iPhone 9 6,1 hüvelykes kijelzőt kaphat. Az első kettőbe OLED-, az utolsóba LCD-panel kerülhet. Az iPhone 9-en csak egy hátlapi kamera lesz. 

Az Apple a WWDC előtt már március 27-én is tart egy rendezvényt, amelyen bemutatkozhatnak az új iPad Pro modellek, és talán az iPhone SE 2 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.