Hirdetés

Így néz ki az LG G7 ThinQ zászlóshajó



|

Újabb szivárgás erősítette meg a kijelzőbe belógó szenzorsávot az LG következő csúcskészülékén.

Hirdetés

Hamarosan bemutatja az idei zászlóshajóját és egyben az első olyan okostelefonját az LG, amelynek a kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv. Éppen úgy, mint az iPhone X-en vagy a Huawei P20 modelleken. A dél-koreai gyártó már megerősítette, hogy az új csúcskészülék neve G7 ThinQ lesz, és renderelt képeket, szivárgásokat is láttunk róla. 

Hirdetés

Most itt egy olyan kép, ami újfent megerősíti az érzékelősziget létezését. Evan Blass tette közzé, aki igen megbízható szivárogtató. Valószínűleg az LG egyik promóciós anyagából származik a kép. 

A jelek szerint az LG G7 ThinQ bekapcsológombja tényleg jobb oldalra kerül, vagyis hosszú idő után az LG szakít azzal a szokásával, hogy a bekapcsológombot a hátra helyezett ujjlenyomat-olvasóval építi egybe. A szenzor mindenesetre nem kerül a kijelző alá, marad a hátlapon, a dupla kamera, a lézeres szenzor és a LED-es vaku mellett. 

Az LG G7 ThinQ hivatalosan május 2-án mutatkozik be, elvileg a OnePlus 6 előtt. A szenzorsáv mellett látható füleket állítólag szoftveresen takarhatják majd ki a felhasználók, ha azokat zavarónak találnák. A ThinQ jelző pedig a mesterséges intelligenciára utal, ami főként a kameránál segít majd be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.