Hirdetés

Így néz ki belülről a Galaxy Note 9 hűtése



|

Zack Nelson a készülék teljes boncolása során még a hőcsövet is feldarabolta.

Hirdetés

A tesztek szerint a Samsung Galaxy Note 9 egy igazi erőmű, ami gyakorlatilag minden szempontból közel tökéletes, immáron az üzemidejét tekintve is. Ezzel egyszerre rengeteg szakértő csapat szedte már darabokra az okostelefont, és mutatta meg, hogy az milyen belülről, hogyan fest a hatalmas hőcső és a vízre, valamint szénre építő hűtési rendszer. 

Hirdetés

Természetesen Zack Nelson is elvégezte a maga stressztesztjét a népszerű JerryRigEverything csatornán. Ezek alapján a Galaxy Note 9 az egyik legstrapabíróbb készülék a teljes piacon (az egyetlen apró kellemetlenséget az jelentheti, hogy a mókamester ismerősök a megfelelő szögből és erővel kipattinthatják a Bixby- és a hangerőgombot a helyéről). 

A stresszteszt után a szétszerelős videó jön, és Zack Nelson ezúttal sem okozott csalódást. Nem elég, hogy darabokra szedte a Galaxy Note 9-et, de a hűtési rendszert is szétkapta, hogy kiderítse: van-e benne víz vagy szén. 

A videó magáért beszél (a hőcső 5:20 körül bukkan fel), de természetesen olyan kevés víz van a rendszerben, hogy az egyből elpárolog, amint a környezettel kölcsönhatásba lép. A réz hőcső egyébként ultravékony réz vezetékekkel van tele, amelyek segítik a víz mozgását a melegebb és hidegebb területek között. Szabad szemmel szenet nem találni, bár a Samsung nem is beszélt arról, hogy ebből hol és mennyi van, illetve mekkora a hatása. A Galaxy Note 9 hűtési rendszere mindenesetre remekül sikerült, és intenzív körülmények között sem okoz majd csalódást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.