Hirdetés

Így néz ki belülről a Virgin Galactic magánembereknek szánt űrhajója



|

A tehetős űrturistáknak a lehető legjobb kilátást igyekszik majd biztosítani a Virgin Galactic a VSS Unity űrhajóból.

Hirdetés

A TechCrunch egy új összeállításban mutatta meg a Virgin Galactic űrturizmusra tervezett VSS Unity űrhajójának belsejét, ami ilyen részletességgel most először látható. A cég egy virtuális eseményen mutatta meg a belteret, és néhány újságíró VR-körülmények között körbe is nézhetett a kabinban. Ezt a lehető legjobb élményre szabták, a jó kilátás pedig nem árt, hiszen egy űrút több százezer dollárba kerül majd. 

Hirdetés

A VSS Unity hat utast tud elvinni szuborbitális utazásra, ahol a súlytalanságot is megtapasztalhatják, és megnézhetik a világűrt az atmoszférán túl. A hangsúly a biztonságon, a komforton és a szabadságérzeten van. 

Minden szénszálas, alumínium üléshez van ablak, 3D-s puha anyag és rozéarany berakások - az Under Armour is besegített a munkába, és az egyedi űrruha is nekik köszönhető, amit mindig az adott utasra igazítanak. Az űrturizmus érdekében a legapróbb részletekre is odafigyeltek, elképesztő alapossággal és a luxusra koncentrálva alkották meg a belteret az utolsó csavarig. A TechCrunch írásából kiderül, hogy a székek még az erőhatásokra is reagálnak a helyzet és a dőlésszög változtatásával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.