Hirdetés

Így néz ki belülről egy Google Pixel 2 XL



|

Az iFixit boncolásának hála látható az LG akkumulátor, a hőcsövek és az első Google-féle társprocesszor.

Hirdetés

A fém házon lévő műanyagszerű bevonat miatt állítólag elég kellemetlen fogni a Google Pixel 2 XL-t (legalábbis az árához képest olcsó hatást ad), amellyel azonban ennél nagyobb gondja is van a Google-nek: a kijelző több sebből vérzik. Persze túlzás lenne rossznak nevezni, de mivel a Google a Galaxy S8, Galaxy S8+ és iPhone X modelleket szeretné legyőzni, és ezekhez árazásban is igazodik, ezért a sok kritika. 

Hirdetés

Az iFixit mindenesetre most más érdekességeket mutatott: a Pixel 2 XL belső alkatrészeit. A boncolások szakértői szerint annak ellenére, hogy a készülék IP67-as minősítést kapott (vagyis vízálló), egész könnyű szétszedni, a javíthatósága pedig 6-os a 10-es skálán. 

A Pixel 2 XL belülről teljesen LG gyártmány, erről elsőként az LG akkumulátor árulkodik. Ezt és a kijelzőt egyébként a ház könnyű megbontása ellenére annyira nem egyszerű kicserélni. 

Sajnos a Google új társprocesszoráról, a Pixel Visual Core-ról nem sok minden derült ki, leszámítva az [SR3HX X726C502] feliratot. Akcióban pedig igazából csak az Android 8.1-ben láthatjuk majd.

Az iFixit megtalálta a nyomásérzékelő szenzorokat is, továbbá felfedezett egy hőcsövet, ami az erőforrásigényes appoknál jelenthet pluszt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.