Hirdetés

Így néz ki darabokban az ASUS ZenFone 7 Pro



|

Videón szedték darabokra az ASUS rendhagyó kamerarendszerrel felszerelt csúcsmobilját, a ZenFone 7 Prót.

Hirdetés

Az ASUS ZenFone 7 Pro azon kevés mobilok egyike, amely felugró és visszaforduló kameramodult kapott. Az elődnek is ilyen volt, de a legújabb szétszerelős videó rávilágított, hogy a gyártó alaposan átdolgozta a dizájnt, és a motort itt ugyanis már magába a kameramodulba építették be. Nem változott viszont a rétegzett PCB-szerkezet, a hűtést pedig hőpaszta és réz végzi két hőcső segítségével, de akad a képernyő mögött egy réz blokk is, ami teríti a hőt. 

Hirdetés

Ennek a videón is látható hűtési rendszernek a feladata, hogy a chipkészlet által termelt hőt alapvetően a képernyő hátuljára ragasztott rézblokkba szállítsa. 

A ZenFone 7 Pro viszonylag könnyen szétszerelhető egyébként, persze csak a hozzáértők számára. Akad azonban egy-két hely, ahol a ragasztás problémássá teheti a dolgokat, és nagyon sok kábellel is boldogulni kell, szóval inkább csak videón csodáljuk meg a profikat is megizzasztó élményt.

Ha kíváncsiak vagytok arra, mennyire sikerült jól az ASUS új csúcsmobilja, akkor olvassátok el a részletes tesztünket a ZenFone 7 Pro készülékről

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.