Hirdetés

Így néz ki és június 20-án jön a OnePlus 5



|

A bemutató dátuma hivatalos, és több forrás is megerősítette, hogy így néz ki a készülék.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy a OnePlus 5 valamikor júniusban mutatkozik be, most azonban végre hivatalos dátum is van: június 20-án érkezik (magyar idő szerint kora este) a OnePlus következő okostelefonja. 

Hirdetés

A pletykák szerint Snapdragon 835-ös lapkakészlet, minimum 6 GB RAM, 64 GB tárhely, QHD-s kijelző és dupla kamera kerül bele. Jackcsatlakozó is lesz rajta. 

Most végre azt is tudjuk, hogyan néz majd ki, ugyanis az Android Police hozzájutott egy képhez, amelynek a hitelességét már két eltérő forrás is megerősítette (állítólag). 

Az ITHOme eközben egy másik képet tett közzé, amelyen a készülék oldalról és hátulról is látható. Ugyanaz a készülék. Ami egyébként kísértetiesen hasonlít a kínai Oppo R11-re (a OnePlus és az Oppo ugyanannak a cégnek a tulajdona). 

A dupla kamera nem hiányzik, illetve mivel a hátlapon nem látszik ujjlenyomat-olvasó, ezért biztos, hogy a szenzor előre kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.