Hirdetés

Így nézhet ki a Google okosórája?



|

Újabb kiszivárgott képről állítják, hogy a Google okosórája, a Pixel Watch kinézetének egy részéről rántja le a leplet.

Hirdetés

Ugyan már évek óta rebesgetik egy, a Google-nél házon belül készülő okosóra érkezését, a tech-óriás még mindig nem jelentette be a régóta várt Pixel Watch piacra dobását. A tavaly év végén ismét felbukkant pletykákat idén újabb, meg nem erősített értesülések követték, amik szerint még tavasszal bemutathatják az okosórát.

Emellett sokan úgy gondolhatják, a Pixel Watch lehet az első okosóra, amin kipróbálhatjuk a Google operációs rendszere, a Wear OS 3 módosítatlan verzióját (eddig csak a Samsung óráin láthattunk egy átdolgozott verziót), amiről szintén szivárogtak ki képek. Mindezt most egy friss, renderelt kép követte, ami állítólag a Pixel Watch egy részét ábrázolja.

Hirdetés

A lenti képet a 91mobiles nevű weboldal tette közzé, állításuk szerint pedig a Google saját okosóráját ábrázolja, és az alapvető kialakítását illetően egyezik a hordható eszközről korábban napvilágot látott pletykákkal. Eszerint a Pixel Watchnak nem lesz semmilyen karimája, így letisztultabb külsőt kölcsönözve az eszköznek.

Egy fizikai irányító elem, egy korona (amit a hagyományos karórák esetében az óra beállítására használhatunk) viszont kerül a Google eszközére a friss kép tanulsága szerint is, ahogy árulkodók a képen feltűnő szoftver ikonjai is. Ha ugyanis egy Pixel Watchra pillantva tényleg ezeket az elemeket fogjuk látni, akkor a Google valószínűleg a korábban felvásárolt Fitbitre bízta az óra sporttal és egészséggel kapcsolatos funkcióit, hiszen a cég logója is feltűnik a kezelőfelületen. Ez egyébként az utóbbi évek tapasztalatai szerint jobb választásnak tűnik, mint a különálló Fitbit eszközök megjelentetése.

Vannak részletek, amik nem látszanak a képen, például hogy milyen szíja lehet a Pixel Watchnak, illetve hogy az hogyan csatlakozik az órához. Viszont ha sokak várakozásainak megfelelően az idei Google I/O-n, vagy nem sokkal később, de még májusban bemutatják az eszközt, ezzel és sok más kérdéssel - például a támogatott okostelefonok listájával - kapcsolatban tisztábban látunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.