Hirdetés

Így nézhet ki a Google Pixel 7a



|

Idén is érkezik egy olcsóbb, évközi frissítés a Pixel-kínálatba.

Hirdetés

A Google-nél amolyan tradícióvá kezd válni, hogy ősszel bemutatják az új generáció legerősebb modelljeit, majd nyáron kidobják az olcsósított, kicsit visszafogottabb verziót. Ezzel egyrészt egy másik vásárlói réteget is elérnek, másrészt a flagship telefonokra is irányítanak egy kis figyelmet.

A jelek szerint 2023-ban sem törik meg a sor, kiszivárgott képeken már láthatjuk is, milyen lehet a Google Pixel 7a.

Hirdetés

A képeket a MySmartPrice nevű indiai blognak köszönhetjük, akik a többször hitelesnek bizonyult OnLeaks oldalra hivatkozva közölték az alábbi képeket. A rendereket megvizsgálva könnyen észrevehető, hogy az állítólagos Pixel 7a nagyon hasonlít az elődjére, a Pixel 6a-ra, ebben azonban semmi meglepő nincs. A korábbi jelentésekből is az derült ki, hogy a Google nem akarja a jól bevált formát jelentősen megváltoztatni. A kiszivárogtatott információkból az is világossá vált, hogy három színre számíthatunk, ezek a fehér, szürke és a kék.

A korábbi információcsomagokkal ellentétben most a specifikációról is érkeztek hírek. Ezek alapján a Pixel 7a a Google új processzorával, a Tensor G2-vel, 8GB memóriával, 6,1 inches, 90Hz-es OLED kijelzővel érkezhet, továbbá akár 256GB kapacitású tárhellyel is megvásárolható lesz.

A kamerákkal sem okoz senkinek csalódást a Google, hátul a Sony IMX787-es, 64MP-es szenzora, mellette pedig egy 12MP-es ultraszéles látószögű érzékelő dolgozik majd. Elől valószínűleg egy 10,8MP-es képfeldogozó kacsint majd vissza, a Pixel 7a pedig minden jel szerint vezeték nélkül is képes lesz tölteni, bár ez mindössze 5W-os teljesítményre lesz korlátozva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.