Hirdetés

Így nézhet ki a Huawei Mate 10



|

Előkerültek az első olyan képek, amelyeken állítólag már a Huawei Mate 10 látható.

Hirdetés

Előkerültek az első renderelt képek, amelyeken állítólag már a Huawei következő csúcskészüléke, a Mate 10 látható. A szörnyeteg 6,1 hüvelykes kijelzőt kap, QHD-s felbontással és közel keret nélküli kivitellel. 

Hirdetés

A hátsó oldalon továbbra is adott a dupla kamera Leica lencsékkel, a dupla LED-es villanó, és van optikai képstabilizálás is. Az ujjlenyomat-olvasó szerencsére maradt jó helyen, a kamerák alatt. Mivel fizikai home gomb nem lesz a készüléken, ezért nem kerülhetett az előlapra. 

A készülék teteje nem látszik, vagyis azt nem tudni, hogy lesz-e jackcsatlakozó. Marad viszont az USB-C, és vélhetően a sztereó hangszórók is. 

A motorháztető alatt a minden eddiginél erősebb Kirin 970-es SoC dolgozik majd 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. Az akku kapacitása 4000 mAh fölötti lehet. 

A legutolsó pletykák szerint a Huawei új csúcskészüléke 1000 dollárnál is drágább lehet, de reméljük, hogy ez az információ téves. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.