Hirdetés

Így nézhet ki a Samsung Galaxy S21 Ultra



|

Az OnLeaks néven ismert Steve Hemmerstoffer közzétette az első renderelt képeket arról, hogyan fest majd a Galaxy S21 Ultra.

Hirdetés

Mondhatnánk, hogy kicsit korán van még a Galaxy S21 szériával kapcsolatos képekhez, azonban az OnLeaks néven dolgozó Steve Hemmerstoffer általában igen megbízható, és amit közzétesz, az 90-95 százalékos pontossággal megfelel a későbbi valóságnak. Most a Voice segítségével osztotta meg az első renderelt képeket a Samsung Galaxy S21 Ultráról. 

Hirdetés

A hátsó kameraszigetet kissé átalakítják, és az immáron a készülékház széléig nyúlik majd ki, mondhatni összekapcsolódik azzal. Látványos megoldás, de első tippre sérülékenyebb is. Itt négy kamerát találunk majd, maga a készülék pedig 165,1 x 75,6 x 8,9 mm-es lesz, a kameránál 10,8 mm vastag. A képernyő 6,7-6,9 hüvelykes lehet. 

Az első szóbeszédek alapján azért kell négy kamera a hátlapra, mert ebből kettő zoomkamera lesz.  OnLeaks szerint azonban a pletykák ellenére nem kap S Tollat a Galaxy S21 Ultra. Januárban jöhet, a vártnál ugyanis korábban debütálhatnak az új Samsung csúcsmobilok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.