Hirdetés

Így nézhet ki a Samsung Galaxy S9



|

A szivárgások alapján egyre biztosabb, hogy ezek a renderelt képek az igazi Galaxy S9-es készülékeket ábrázolják.

Hirdetés

A szivárgások szerint a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékeken praktikusabb helyre költözik az ujjlenyomat-olvasó (ami ha az idő engedi, akkor a kijelző alá is vándorolhat), illetve a kijelző keretét még kisebbre faragják, aminek hála a képernyő az előlap körülbelül 90 százalékát teheti ki

Hirdetés

Ilyen szivárgások fényében nem meglepő, hogy már renderelt képek is vannak a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ modellekről. 

Ezek alapján a 2018-as modellen az ujjlenyomat-olvasó a kamera alatt kap helyet. A Galaxy S9 egyetlen hátlapi kamerával dolgozik majd, míg a Galaxy S9+ egyik plusz különlegessége a dupla kamera lesz. A hátlap különféle színekben pompázhat, a fekete mellett ezüst, szürke, kék és arany verzió is érkezhet. 

Maga a kijelző mérete elvileg nem változik az idei szériához mérten. Belül a legújabb Exynos SoC mellett 4/6 GB RAM és 64/128 GB tárhely kaphat helyet. 

A bemutatóra elvileg egy nappal a 2018-as MWC előtt számíthatunk (a CES-es demó nem túl valószínű), ami február 26-án startol el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.