Hirdetés

Így nézhet ki a Samsung összehajtható mobilja



|

A LetsGoDigital megmutatta, hogy a legutóbbi szivárgásokat figyelembe véve mit mutathat be a Samsung február 20-án.

Hirdetés

Vészesen közeledik február 20., vagyis a Samsung legújabb csúcskészülékeinek a bemutatója. A Galaxy S10 széria mellett elvileg az új, sportos Galaxy okosóra és az összehajtható mobil is megérkezik. A részleteket továbbra sem ismeri senki, a legtöbb az a kiszivárgott videó, amelyben felbukkant egy összehajtható kialakítású okostelefon. 

Hirdetés

A LetsGoDigital úgy gondolta, hogy a legutóbb látottakat figyelembe véve megmutatja, hogy miként festhet a Samsung Galaxy Fold. 

A tervek kicsit szögletesre sikerültek, de azt jól szemléltetik, hogy a Samsung a tippek szerint a befelé hajtható kialakításnál marad a végleges eszközénél. Elvileg 7,3 hüvelykes Infinity Flex képernyőt kapunk, kívül egy másodlagos, 4,6 hüvelykes panellel (ez lesz látható összezárt állapotban). 

Az továbbra is kérdéses, hogy az újdonság varázsán túl megér-e 1500 vagy 2000 eurót egy ilyen kialakítású készülék. Egyesek már most a táblagépek teljes halálát hirdetik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.