Hirdetés

Így nézhet ki a Sony Xperia 1 IV



|

Renderképeken láthatjuk a Sony legújabb csúcsmobiljának külsejét.

Hirdetés

Idén sem marad frissítés nélkül a Sony Xperia 1-es sorozat, a csúcsmobil pedig még indusztriálisabb külsőt kaphat, ha hihetünk a most megjelent renderképeknek. A Sony Xperia 1 az első pillanattól hatalmas hangsúlyt fektet a mobil fotós és videós képességeire, amik évről évre egyre jobbak, ez azonban sajnos a mellékelt árcédulán is megmutatkozik.

Hirdetés

A készülék nyilvánvalóan a 2021-es Xperia 1 III utódja lesz, a rokonság pedig letagadhatatlan. A külső erősen hajaz a tavalyi modellre, idén azonban, már ha igaznak bizonyulnak a képek, még élesebb sarkokat kapunk.

Az Xperia 1 IV jobb oldalán alul látható a dedikált gomb a fotós és videós appokhoz, középen kapott helyet a bekapcsoló gomb, ami ujjlenyomat-olvasóként is funkcionál, felül pedig a hangerő-szabályozó található.

A telefon egy 6,5"-es, 21:9-es képernyővel érkezik, ami szintén a professzionális felhasználóknak kedvez, hátránya azonban az alul és felül is jól látható keret. Az előlapi kamera a fekete sávban kaphat helyet, hátul pedig a tavalyról ismerős kameraszigetet láthatjuk.

Alul maradt az USB-C töltő, ami mellett nem csak a SIM-tálca található, hanem egy 3,5-es kombó jack csatlakozó is, amihez külső mikrofon és egyéb kiegészítők csatlakoztathatóak. Szerencsére Google Assistant gomb nincs a kiszivárgott renderképeken, a további specifikációról azonban még nem érkezett hír. Amint ez változik, tájékoztatunk benneteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.