Hirdetés

Így nézhet ki a Xiaomi új csúcstelefonja



|

Egy kiszivárgott tok buktathatta le a Mi 12 Ultra dizájnját, ami alapján most videós render készült a közelgő csúcsmodellről.

Hirdetés

Az európai okostelefonos piac közel 24%-át birtokló Xiaomi következő nagy dobása a Mi név nyári ejtésével már csak simán Xiaomi 12-nek hívott széria lesz, ám a több variánsból álló modellcsalád hivatalos leleplezése még várat magára.

Nemrég viszont kiszivárgott egy fotó, melyen állítólag a paletta abszolút csúcsát képviselő Xiaomi 12 Ultra tokja látható, a LetsGoDigial és a grafikus Technzino Concept pedig ennek alapján megpróbálta elképzelni, hogy miként is fest majd a kínai márka új üdvöskéje.

Hirdetés

Ha a kiszivárgott tok valódi, akkor a Xiaomi 11 Ultra téglalap-szerű megoldása helyett az utódon már egy kerek, központi kameraszigetet kapunk.  A LetsGoDigital a tokon kívül a Teme nevű szivárogtatót jelöli meg forrásként, aki megadta a szükséges információkat a render elkészítéséhez.

Az oldal értesülései alapján a Xiaomi 12 Ultrában egy 50 MP-es, széles látószögű Leica lencse teljesít majd szolgálatot, ami mellett egy 48 MP-es ultraszéles látószögű, egy ismeretlen felbontású telefotó (az előd alapján 5x-ös optikai zoommal, 10x-es hibrid zoommal, 120x digitális zoommal) és egy minden specifikációjában ismeretlen negyedik kamerával is készülnek a kínaiak.

A főkamerát állítólag a Samsung ISOCell GNO képalkotó szenzor hajtja majd, amely támogatja a fejlettebb Dual Pixel Pro autofókuszt. A tok jobb oldali kivágásai a dToF lézeres autofókusz érzékelőit rejthetik, a kamerasziget alsó részén pedig valószínűleg egy tripla LED-vaku kap helyet.

A LetsGoDigital az egyéb specifikációkat tekintve arra fogad, hogy egy lyukkamerás, 6,8 hüvelykes QHD Plus AMOLED kijelzőt kapunk 120 Hz-es képfrissítéssel, míg a minőség hangzásról a Harman Kardon gondoskodhat. Ami pedig a Xiaomi 12 Ultra "lelkét" illeti, a telefon a Snapdragon vadonatúj, 8 Gen 1-es SoC-ját használhatja, amivel a Motorola Edge X30 már rekordot döntött az AnTutu benchmarkon.

Mindez persze színtiszta pletyka, biztosat csak a Xiaomi 12-széria hivatalos bemutatójával tudunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.