Hirdetés

Így nézhet ki az Apple új, dupla portos gyorstöltője



|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az Apple tényleg egy 35W-os gyorstöltő piacra dobását tervezi.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy az Apple-hírekre szakosodott 9to5Mac egy olyan dokumentumot talált a cég weboldalán, amely egy dupla USB-C portos, 35W-os teljesítményű gyorstöltő érkezésére utalhat.

Habár továbbra sem kizárt, hogy az információk csupán egy kukázott projekt maradványaként kerültek fel az internetre, már néhány állítólagos kiszivárgott kép is ennek az ellenkezőjéről árulkodik.

Hirdetés

A rendereket a ChargerLAB Twitter-fiók osztotta meg, nem részletezve, hogy honnan származnak. A poszt szerint az új töltő behajtható csatlakozókkal érkezik és valóban két USB-C bemenet lesz rajta, illetve érdemes még megfigyelni az oldalán látható bemélyedést is, ami vélhetően a jobb fogást szolgálja a falból való eltávolítás során.

S ha ez nem lenne elég, a megbízhatóbb szivárogtatók közé tartozó Ming-Chi Kuo is felkapaszkodott a pletykavonatra, az elemző ugyanis szintén a Twitteren adta hírül, hogy a termék már közelít a tömeggyártáshoz, az idén pedig 2-3 milliót szállíthatnak le belőle. Kuo egyébként mindenkit megelőzve, már a múlt hónapban beharangozta, hogy az Apple egy 30W körüli teljesítményű töltőn dolgozik.

Összességében tehát három különböző forrás is arra utal, hogy valóban érkezik a kiegészítő, ami persze még nem garancia, de nagyban növeli az esélyeket. Nagy kérdés, hogy a képek pontosan tükrözik-e az esetleges kész terméket, de ha továbbra is ebben az ütemben özönlenek a pletykák, hamarosan többet is megtudhatunk a töltőről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.