Hirdetés

Így nézhet ki az iPhone SE 3?



|

Újabb pletykák érkeztek arról, melyik korábbi modell kinézetére alapozhatja az Apple a legújabb iPhone SE-t.

Hirdetés

Többen gondolják, hogy nem vagyunk már messze az iPhone SE következő generációjának megjelenésétől, ám azt illetően még nincs konszenzus, hogy milyen dizájnfilozófiát is követne az Apple következő pénztárcabarát mobilja. Volt, aki azt gondolta, változatlanul az iPhone 6-ra épülő külsővel érkezhet a frissített verzió, míg mások szerint az iPhone XR-t veheti alapul a gyártó. Most egy újabb teória látott napvilágot.

Hirdetés

A legújabb pletyka ugyanattól a szivárogtatótól származik, aki korábban azt állította, az XR-re hajaz majd a legújabb iPhone SE, így nem érdemes készpénznek venni az állításait, de nem kizárt az sem, hogy csak frissebb értesülésekhez jutott. Ha hihetünk neki, akkor az SE harmadik generációja az iPhone 11-es kinézetét és házát veszi alapul, ahogy az eredeti SE az 5S, a második generációs változat pedig az iPhone 8 alapjaira építkezett.

Emellett azt is tudni véli a szivárogtató, hogy a mobilt az iPhone 13-as készülékcsaládban is használt A15 Bionic processzorok hajtanák meg, de az Apple csökkentené a chip teljesítményét. Végül arról szólnak a pletykák, hogy az új SE kijelzője LCD technológiát használ majd.

Az Apple-t sújtó alkatrészhiány és más gyártási problémák mellett persze kérdéses, hogy amennyiben 2022 tavaszán tényleg megjelenik az új iPhone SE, vajon elérhető lesz-e olyan példányszámban, mint ahányan meg szeretnék majd vásárolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.