Hirdetés

Így nézhetnek ki a következő Apple iPhone-ok



|

A sok szivárgásnak hála körvonalazódott, hogy milyen lesz az iPhone XI, az iPhone XI Max és az iPhone XIR(?).

Hirdetés

Mostanra olyan sok szivárgás került elő az Apple 2019-es iPhone készülékeiről, hogy gyakorlatilag körvonalazódott, hogy nagyjából mire számíthatunk. A tavalyi modellek mind közvetlen utódot kapnak, a dizájn alapvetően pedig marad a régi, de azért kamerában jelentős erősítés várható, válaszul a Samsung és a Huawei, valamint a többi gyártó fejlesztéseire (szuperzoom, ultraszéles kamera, sárga pixeles forradalom, stb...). 

Hirdetés

Az is biztosnak tűnik, hogy a kamerák egy négyzet alakú szigetbe kerülnek majd, a hátlap bal felső sarkába. Az iPhone XR utódja két, az iPhone XS és XS Max utódja három hátlapi kamerát kínál majd. 

Hasan Kaymak grafikus úgy gondolta, mostanra pontosan össze tudja rakni, hogy milyenek lesznek az új modellek. A képekhez a pletykákat, az elemzői várakozásokat, a kiszivárgott CAD tervrajzokat is felhasználta. Egyedül azt hagyta ki a számításából, hogy az iPhone XR utódja (iPhone XIR?) két új színben is elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.