Hirdetés

Így nézne ki a OnePlus 5?



|

Egy kiszivárgott kép szerint pontosak a pletykák, dupla hátlapi kamerát kap a zászlóshajók 2017-es gyilkosa.

Hirdetés

Rövidesen bemutatkozik a OnePlus 5; sorozatosak a szivárgások és a kedvcsinálók. Mindenki minőségi és erős hardvert vár, agresszívan alacsony árazással és kiváló ár-érték aránnyal. 

Hirdetés

Minden pletyka dupla hátlapi kamerát emleget, bár hivatalos bizonyíték erre vonatkozóan még nincs. Van viszont egy újabb renderelt kép, amin állítólag a OnePlus 5 hátlapja látható. Dupla kamerával. 

Az anyag a Weibón bukkant fel, és megerősíti a korábbi pletykákat, vagyis a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkakészletet, a 8 GB RAM-ot és a hatalmas, 4000 mAh-s akkumulátort. 

Mennyire lehet mindez hiteles? A OnePlus szeret rálicitálni a riválisaira, és figyelembe véve, hogy a 6 GB RAM-ot kínáló OnePlus 3-at sem érte még be a gyártók többsége, valószínűleg ismét húzna egy nagyot a cég. A 4000 mAh-s akku sem zárható ki, elvégre a gyártó odafigyel a felhasználók kívánságaira. 

Mit tudhat a dupla kamera? Erről nincs hír, de vagy a Huawei vagy az Apple megoldása köszön majd valószínűleg vissza, vagyis a második kamera fekete-fehér vagy közelebbi képet adhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.