Hirdetés

Így nézne ki a OnePlus 6?



|

Előkerült egy érdekes kép a készülék hátuljáról - a jó hír az, hogy marad a jackcsatlakozó.

Hirdetés

A OnePlus 6 prototípusát már korábban láthattuk, hála két kiszivárgott fotónak (lentebb megtekinthetőek). Az előlap és a kijelző az iPhone X-et idézi a belógó szenzorsávval, a hátlapra pedig középre igazították a dupla kamerát és az ujjlenyomat-olvasót. 

Hirdetés

Hála Evan Blassnak most itt egy újabb kiszivárgott kép, ezúttal a készülék hátuljáról. Az eszközt ezúttal nem üveg borítja, azonban nehéz lenne megmondani, hogy az érdekes textúra egy fém hátlapot jelent vagy csak egy dbrand matricát. Az mindenesetre biztos, hogy a dupla kamera és az ujjlenyomat-olvasó ugyanott van, mint a korábban kiszivárgott képeken. 

A fotó szerint az USB-C port mellett ezúttal is ott lesz a jackcsatlakozó, vagyis a Samsung mellett a OnePlus sem mond le erről. 

A OnePlus 6 elméletileg az Oppo R15 külsejét kapja meg, ugyanakkor a mostani szivárgások szerint a hátlapot mégis áttervezik. 

A csúcshardverekkel várható OnePlus 6 elvileg a Qualcomm Snapdragon 845-ös chipjével és akár 8 GB RAM-mal érkezhet, idén júniusban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.