Hirdetés

Így nyiss meg egyszerre sok oldalt a Firefoxban



|

Egy ingyenes kiegészítő segítségével egész URL-listát importálhatunk a Mozilla böngészőjébe.

Hirdetés

A Mozilla Firefox böngészője a Google Chrome-hoz hasonlóan rengeteg kiegészítőt támogat, vagyis a szoftver hasznos extra funkciókkal ruházható fel. A URLs List például egy olyan ingyenes beépülő, amely lehetővé teszi szöveges dokumentumokból egyszerre több hivatkozás megnyitását. Persze ezeket a böngészőből is exportálhatjuk visszafelé. 

Hirdetés

A Firefox képes az előző munkamenetben megnyitott weboldalak betöltésére, azonban nincs olyan opció a böngészőben, amellyel nagyobb mennyiségű URL-t egyszerre meg lehetne nyitni. 

Amikor valakitől kapunk egy hivatkozásokból álló listát, esetleg mi magunk gyűjtöttünk össze ilyesmit, akkor fáradtságos munka egyesével kimásolni és beilleszteni a linkeket a Firefox címsorába. Jobb dolog kényelmesen, egyetlen kattintással megtenni mindezt. 

A nyílt forráskódú URLs List valójában egy WebExtension beépülő, vagyis a Firefox 57-es verziójával is kompatibilis. 

A beépülő a Firefox eszköztárába költözik, amikor pedig rányomunk, a Firefoxban éppen megnyitott oldalak listáját mutatja. Ezeket a hivatkozásokat egyetlen gombbal másolhatjuk a vágólapra, illetve fordítva, a vágólapról importálhatunk teljes listát, amelyet aztán az [open] gombbal megnyithatunk. A kiegészítő a linkek közvetlen szerkesztését is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.