Hirdetés

Így nyugdíjazd az Instagram-bejegyzéseid

|

Ha valamiért egy időre elrejtenénk néhány fotót az Instagramon, akkor erre törlés nélkül is van lehetőség.

Hirdetés

Manapság egyre több képet készítünk, elvégre a modern okostelefonokkal ez nem csak gyerekjáték, tárhely is bőven van ezek tárolására. A fotók azonban nem csak a készüléken és a microSD-n lesznek ott, jó eséllyel a közösségi oldalakon, és így az Instagramon is, egy-egy szűrővel vagy matricával persze. 

Hirdetés

A tartalmak száma egyre nő, mindenki egyre több mindent (és képet) oszt meg. De mi a helyzet, ha valaki úgy érzi, hogy valamiről már túl sok képet tett fel? Az Instagram szerencsére lehetővé teszi a tartalmak elrejtését. 

Az archivált tartalmak érdekessége, hogy ezeket nem töröljük a fiókunkból. Az effajta elemek rejtve maradnak, és egyetlen követőnk sem látja azokat. Később bármikor életre kelthetjük persze az ilyen képeket is. 

Hirdetés

Egy fotó archiválásához nyissuk meg az Instagram appot, majd menjünk a profil fülre. Válasszuk ki az elrejteni kívánt képet, és a jobb felső gombra bökve hívjuk elő a menüt. Ebben érintsük meg a felső [Archiválás] sort. A fotó ezután eltűnik a fiókunkból, a követőink többé nem látják. 

Bár a követőink nem látják, mi azért igen. A profilunknál a jobb felső részben lesz egy óraszerű ikon, amit megérintve az összes archivált bejegyzésünk megjelenik. A lájkok és a hozzászólások is láthatóak maradnak számunkra. Mivel a képeket nem véglegesen töröltük, ezért erről a felületről bármikor visszaállíthatunk bármit élesbe. Ehhez kövessük az előzőekben említett útvonalat. A képpel együtt természetesen a hozzászólások és a lájkok is újra láthatóvá válnak, mindenki számára. A visszaállított elemek az eredeti helyükön bukkannak fel az idővonalban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.