Hirdetés

Így nyúlik a Samsung új kijelzője



|

12 milliméterre is benyomhatjuk a Samsung 9,1 hüvelykes OLED-képernyőjét, anélkül, hogy eltörne.

Hirdetés

Igen figyelemfelkeltő képet tett közzé nem is olyan régen a Samsung (fent látható). Ezen egy olyan 9,1 hüvelykes OLED-képernyőt mutatott működés közben, amelyet tetszés szerint lehet nyomkodni és hajlítani, anélkül, hogy az eltörne. 

Hirdetés

Nem egy sima lekerekített OLED-ről volt szó, mint a Samsung aktuális csúcstelefonjaiban, hanem egy gyűrhető modellről, amelyet több irányba is tekerhetünk, az pedig a 12 milliméteres utazási távolság megtétele után bármikor visszanyeri az eredeti formáját. 

A Samsung következő-generációs technológiája most videón is látható. A gyártó szerint viselhető eszközökben és mesterséges intelligenciával kapcsolatos megoldásoknál is bevethetik a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.