Hirdetés

Így reagált az Apple a Huawei gondjaira



|

Fokozza az iPhone-ok gyártását az Apple, ugyanakkor a szakértők szerint kockázatos játékot játszik a vállalat.

Hirdetés

A Cowen szakértőinek becslései szerint az Apple fokozza az iPhone-ok gyártását. Ezzel szeretné a vállalat kihasználni, hogy Amerika feketelistára a Huawei-t, amely nehéz helyzetbe került. 

Hirdetés

A gyártást ugyanakkor csak kis mértékben fokozzák. A korábbi becslések 39 millió eszköz leszállításáról szóltak, az új terv szerint 40 milliót gyártana az Apple. A döntés azért született meg, mert egyes piacokon megnőtt a kereslet az Apple termékek iránt. 

Nagyjából 30 millió készülék lesz iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR, a maradék 10 millió pedig iPhone 7 és iPhone 8 széria. 

A Huawei nehézségei ellenére a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy az Apple veszélyes játékot játszik, és középtávon visszaüthet a döntés a politikai instabilitás miatt. Elegendő például, ha vámot vetnek ki valamilyen Kínában gyártott hardverre, és máris komolyan érinti mindez az iPhone-ok gyártását és eladásait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.