Hirdetés

Így rejtheted el a Facebookon a régi bejegyzéseidet

|

A Facebook bemutatta az új Manage Activity funkcióját, amely a régi bejegyzések törlésével segít, hogy a profilod a mai önmagadat tükrözze.

Hirdetés

A Facebook bejelentette a legújabb funkcióját, amely Manage Activity névre hallgat, vagyis tevékenységkezelésről van szó. Ennek célja, hogy segítsen archiválni vagy törölni minden régi bejegyzést (vagy a kiválasztottakat), méghozzá egy helyről. A Facebook szerinte erre azért van szükség, mert amikor valaki egyetem után állást keres vagy új pár után kutat, akkor szükségessé válhat a profil rendbe szedése annak érdekében, hogy az azt tükrözze, az illető ma kicsoda és milyen. 

Hirdetés

Az archivált tartalmakat többé senki nem látja, csak a felhasználó, így a végleges törlés adott esetben elkerülhető. Persze az elrejtésre és törlésre eddig is volt lehetőség, most csak annyi változott, hogy egy helyről több bejegyzést lehet eltüntetni, vagyis tömeges törlésre is van már lehetőség. 

A konkrétan a kukába helyezett bejegyzések 30 nap után törlődnek, ezek addig manuálisan törölhetőek vagy vissza is állíthatóak. Szűrők is segítenek továbbá a célzott törlésben. A funkció elsőként mobilon lesz elérhető, a Facebook Lite alatt már használható a fejlesztők szerint. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.