Hirdetés

Így rejtsd el villámgyorsan a Windows 10-es programjaid



|

A PrivacyHide egyetlen billentyűkombináció segítségével képes elrejteni az alkalmazásokat.

Hirdetés

Egy PC előtt mindig könnyű elkalandozni, később aztán pedig olyan ablakokkal megtölteni a képernyőt, amelyeket nem biztos, hogy jó, ha rajtunk kívül mások is látnak. Ugyanez igaz ajándékok nézegetésekor és vásárlásakor. Szerencsére van rá mód, hogy a megnyitott programokat villámgyorsan elrejtsük. 

Hirdetés

A PrivacyHide egy olyan ingyenes segédprogram, amely az alkalmazásokat egyetlen gyorsbillentyű lenyomására képes elrejteni. Előtte persze meg kell adnunk, hogy melyeket rejtse el. 

A letöltés, telepítés és futtatás után az [Applications to be Hidden] fülön adhatjuk meg az elrejteni kívánt program nevét, illetve elérési útját. Amint kész a listánk, irány a [Hotkey] fül, majd adjuk meg azt a billentyűkombinációt, amellyel a listára felvett alkalmazásokat egyből elrejtenénk. Alapból az [Alt+1] váltja ezt ki, de persze ez módosítható, gyakorlatilag bármire. Ha végeztünk, a program a tálca értesítési területén rejtőzik el. 

Később a gyorsgomb lenyomására a konfiguráció szerint rejtőznek el a programok, ráadásul nem csak lekicsinyíti azokat a rendszer, de az ikonokat is elrejti a tálcáról. Ugyanazzal a billentyűkombinációval aztán mind újra megjelenik. A segédprogram pedig még a tálca értesítési területéről is elrejthető, szükség szerint pedig lista nélkül, minden egyes futó programot is képes elrejteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.