Hirdetés

Így segítene munkát találni nekünk a Google



|

Az Interview Warmup segítségével gyakorlatilag bemelegíthetünk az éles állásinterjúra.

Hirdetés

Nem egyszerű dolog az álláskeresés, főleg akkor, ha rajtunk kívül még sokan hasonló cipőben járnak, ráadásul a piac sem bővelkedik nyitott pozíciókban.

Még akkor is szembesülhetünk komoly kihívásokkal, ha már egyébként bekerültünk a kiszemelt vállalat látóterébe, ugyanis általában sok múlik azon, hogy teljesítünk egy személyes beszélgetésen. Itt jön képbe a Google, ami egy újdonság segítségével picit könnyebbé tenné a dolgunkat.

Hirdetés

Az Interview Warmup elnevezésű megoldás úgy segít felkészülni a valódi állásinterjúra, hogy feltesz nekünk egy sor kérdést, amelyeket szakértők válogattak ki, így pedig gyakorlatilag leutánozza a valódi szituációkat. Ha átrágtuk magunkat a kérdéseken, akkor egy mesterséges intelligencia átvizsgálja a válaszainkat, és jó néhány hasznos tanáccsal lát el minket. A visszajelzés alapján pedig még tovább csiszolhatjuk válaszainkat, amelyek talán majd élesben is előkerülnek.

Úgy kell elképzelni ezt az egészet a gyakorlatban, hogy ha például az Interview Warmup egy, a munkahelyen átélt nehezebb időszakról kérdez, akkor a válaszunk alapján kaphatunk olyan tanácsot, hogy inkább a megtanult leckékre fókuszáljunk a téma kapcsán, ne csak szimplán panaszkodjunk. Az eszköz egyelőre inkább az IT területhez kapcsolódó munkákkal foglalkozik, de nem kizárt, hogy később bővül még a kör, hiszen egyelőre elég kezdeti szakaszban van a cucc.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.