Hirdetés

Így szabadulhatsz meg az eltávolíthatatlan programoktól



|

A letöröltnek hitt szoftverekkel teleszemetelt Windows lassú, megbízhatatlan, és biztonsági kockázatot is rejt. Az IObit Uninstaller 10 Próval elkerülheted ezt a veszélyt.

Hirdetés

Bonyolult, sok részletre kiterjedő telepítő és eltávolító modult építenek a windowsos alkalmazások 99 százalékába, ám még a legkörültekintőbben elkészített rutinok is hibázhatnak. Ennek eredménye a mindenfelé hátrahagyott adatszemét, a feleslegessé vált, rendszerlassító registrybejegyzések, az elavult beállítások. Az IObit programja megvédi rendszeredet ezektől a problémáktól.

Tiszta rendszer, gyors PC

Szívesen próbálsz ki érdekes segédprogramokat, kísérletezel új szoftverekkel? Akkor neked mindenképpen szükséged van egy profi eltávolító alkalmazásra, mint például az IObit Uninstaller 10 Pro. Ez kiegészíti, kijavítja a programok saját eltávolító rutinjait, legyen szó akár harmadik féltől származó szoftverről, modern Windows-appról vagy böngészőbeépülőről. A magyarított, egyszerű és modern kezelőfelületen már első elindítás után egyértelműen csoportosítva találod a programokat. Itt elegendő a kukaikonra böknöd, és máris indul a kiválasztott szoftver uninstallálása.

Hirdetés

Első lépésben kapásból két fontos opciót aktiválhatsz: egyrészt a rendszer-visszaállítási pont készítését, amit erősen javallunk, másrészt a hátramaradt fájlok automatikus eltávolítását. Előbbi a biztonságot növeli, utóbbi az adatszemét felhalmozódását akadályozza meg. Ezután lefut a kiválasztott alkalmazás saját rutinja, majd végül az IObit elvégzi a végső takarítást, amiről részletes jelentést is kapsz. Az IObit Uninstaller Pro verziója sajnos nem nélkülözi teljes mértékben a beépített reklámokat, ám sok hasznos extra funkciója is van. A köztudottan makacs szoftverekhez például egyedi uninstallrutinokat használ, egyesével leszedheted a Windows frissítési csomagokat, és jó néhány telepített program frissességét is ellenőrzi az Uninstaller 10 Pro.

Megelőző védelem

Az Install Monitor funkciót is érdemes aktiválnod olyankor, amikor sok programot szeretnél telepíteni és kipróbálni. Az automatikus monitorozó a telepítések során naplót készít minden rendszerváltoztatásról, így az adott programok eltávolítása garantáltan 100 százalékos lehet. Nagy hatékonysága és hasznos extrái miatt kíváncsi, kísérletező kedvű felhasználók számára telitalálat a program, de aki csak azt telepíti, amiről tudja, hogy feltétlenül kell neki, nem fogja kihasználni az Uninstaller Pro funkcióit.

Ez a szoftver a PC World év végi előfizetői akciójának keretében a Prémium és a Gold csomagok mellé járó számtalan értékes ajándék egyike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.